tirsdag den 12. januar 2010

Chili i køkkenet


Jeg havde forsynet mig hos den tyrkiske grønthandler i Slagelse og havde bl.a. købt lidt forskellige chilier; heriblandt også en håndfuld røde og orange Habaneroer.

Jeg synes at huske, at disse er milde og velsmagende og snittede derfor alle og kom dem i gryden sammen med olie og hvidløg.
Så skete der noget!

Det var ikke sort røg, men usynlige chilidampe, der væltede op - med hosteanfald og tårer til følge!!!

De små sataner blev straks hevet op igen, og selv om de kun lige havde været i gryden i et kort øjeblik, havde de givet chilismag til resten af retten.

Vi drak både vand, vin og mælk under hele middagen!
Næste gang må jeg huske at tjekke denne hjemmeside.

3 kommentarer:

Pia sagde ...

Ak ja, ak ja - det kommer der af at ville være med på noderne...
Næh, hold I jer til god gammeldags mad (brunkål, gule ærter, frikadeller o.l., så kommer I ikke galt af sted!
Okay - indrømmet: hvem har ikke prøvet det samme som jer. Vi er bare ikke så modige at offentliggøre det.

Ann Camilla Stadelund sagde ...

Hmm godt at du fik hevet dem op igen.
Var det før eller efter du blev syg af influenza?

Mette Vang sagde ...

Influenzaen kom efter chili-eskapaderne - tror du, der er en sammenhæng?