Vi (læs jeg) er faktisk blevet meget bedre til at udnytte rester. Det kræver noget mere planlægning, som ikke altid behager chefkokken - men det går... Ganske små portioner gemmes til mormor, som er vældig begejstret. Hendes postkasse er omdøbt til "madkassen", da jeg tit sætter en boks med gårsdagens rester dér. Så er den nemlig kattesikret.
God idé at dele med mormor :) Vi gemmer de små portioner i fryseren, og så kan vi lave a la carte servering, når der er samlet tilstrækkeligt med små retter.
Jammen vi planlægger sådan set en restekogebog nr. 2 (hvis Gylendal er med på det...) så lad os lige holde kontakten - der skal klart være plads til gode råd fra medlemmer og venner af Stop Spild Af Mad i bog nr. 2.
Vores reste-kogebog udkommer i morgen - og den kan får i Rema 1000 til 99 kr.
4 kommentarer:
Vi (læs jeg) er faktisk blevet meget bedre til at udnytte rester. Det kræver noget mere planlægning, som ikke altid behager chefkokken - men det går...
Ganske små portioner gemmes til mormor, som er vældig begejstret. Hendes postkasse er omdøbt til "madkassen", da jeg tit sætter en boks med gårsdagens rester dér. Så er den nemlig kattesikret.
God idé at dele med mormor :) Vi gemmer de små portioner i fryseren, og så kan vi lave a la carte servering, når der er samlet tilstrækkeligt med små retter.
Hvor er du sød Mette :-)
Jammen vi planlægger sådan set en restekogebog nr. 2 (hvis Gylendal er med på det...) så lad os lige holde kontakten - der skal klart være plads til gode råd fra medlemmer og venner af Stop Spild Af Mad i bog nr. 2.
Vores reste-kogebog udkommer i morgen - og den kan får i Rema 1000 til 99 kr.
Kærlig hilsen,
Selina
hihi..jeg spiser rester når Eddie er på arbejde til 21.00...på den måde får vi tømt køleskabet :D
Send en kommentar