lørdag den 13. februar 2010

Kan du gætte, hvor jeg var...?

Det lyder fra pålidelig kilde, at vi - familien Vang Simonsen - blev set på TV, bænket på 3. række, i Hofteatret på Christiansborg fredag aften.

Og, ja dette er helt korrekt. Som trofaste fans og seere af Det nye Talkshow fik vi i går lejlighed til at møde trolden himself, praktikanten Thomas og Gustaf Ljunggren med orkester.
Aftenens gæst var (ud over os selv) endnu en gang statsministeren, der bl.a. skulle stå til ansvar for forsvarets uklædelige træningsoutfit (futtøj). Anders mente, at hvis statsministeren ville optræde i den røde joggingdragt, kunne det være, at det ville blive mere eftertraget af de unge.
Overtalelserne var nu forgæves, og det endte med, at Lund Madsen selv måtte trække i det røde futtøj!
Forvarsministereiets og mediernes for tiden meget varme kartoffel blev også nævnt: Lækage-sagen. Anders løftede sløret og afspillede sit videobånd, der afslørede alt: Vinderne af sæsonens Paradise Hotel!
Vi morede os herligt, klappede og piftede både af egen vilje og på kommando... Herlig oplevelse!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg må have haft de forkerte briller på...så jer ikke, trods ihærdig søgen :-)
Ingen problemer med at få yngste med ind?

Mette Vang sagde ...

Der skulle også gode øjne til: Bjarne sad i rød sweater og vi andre ved siden af. Der var ingen problemer med at få Mathilde med. Der var gæsteliste, og det var kun mig, der blev checket...